Bruidspaar danst in park

Bruidsfotografie

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Door mijn bruidsfotografie wil ik tijdloze herinneringen maken! Dat is waar ik naar streef tijdens jullie huwelijk. Op een ongedwongen en relaxte manier leg ik unieke momenten en echte emoties vast. Al deze momenten, herinneringen en emoties bundel ik voor jullie in een prachtig foto album. Wanneer gaan jullie trouwen?

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie is voor mij het vastleggen van unieke momenten en emoties en deze in de trouwreportage te bundelen tot een verhaal van jullie grote dag. Het verhaal van jullie huwelijk samengevat in foto’s. Zodat jullie je dag kunnen herbeleven wanneer je dat wilt en herinneringen kunt ophalen.
Ik wil het verhaal van jullie echte huwelijks door middel van foto’s vertellen. Unieke momenten vangen in prachtige beelden.
 
De trouwreportage is voor iedere bruiloft uniek. Ik vind het belangrijk om een trouwreportage te maken die jullie dag zo echt mogelijk weergeeft. Ik werk dan ook ongedwongen en relaxed en probeer gedurende de dag zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Wil je meet weten over de inhoud van de trouwreportages in kosten? Kijk dan op de pagina Pakketten & tarieven.
 

De grote dag

Ik wil het verhaal van jullie huwelijk door middel van foto’s vertellen. Zo echt mogelijk. Niet teveel poseren, maar gewoon jezelf zijn. Van begin tot eind leg ik alles vast. 

 
 

Getting ready & first look

Jullie dag begint vroeg. Haar, make up, even een kopje koffie en de blik van je ouders bij het aantrekken van de jurk. Allemaal waardevolle momenten, unieke momenten die vastgelegd moeten worden.

De spanning is voelbaar, zowel bij jullie als bij de aanwezigen. Mijn dag begint meestal ook op dit moment. Even wat foto’s maken in en rondom jullie huis. Details, de jurk die klaar hangt of de ringen in het doosje. Ik let overal op en zorg er daarnaast voor dat je alvast kan wennen aan mijn aanwezigheid.

En dan komt het moment waarop jullie elkaar voor het eerst gaan zien. De first look. De wederzijdse blikken: fantastisch, maar vooral de eerste blik van de bruidegom: onbetaalbaar.

Bruidshoot

En dan is het tijd voor de echte bruidsshoot. Zijn jullie niet dol op poseren? Helemaal goed, ik ga hier ook (bijna 😉) niet naar vragen.

Jullie moeten tijdens de shoot oog voor elkaar hebben. Vergeten dat ik er ben. Ik wil echte liefde en emoties vastleggen. Ik heb genoeg leuke ideeën en samen met jullie zorg ik voor een relaxte sfeer tijdens de shoot.

De ceremonie

De ceremonie is natuurlijk altijd het belangrijkste moment van de dag. Ik zorg ervoor dat ik zo min mogelijk ‘aanwezig’ ben. Ik beweeg me geruisloos door de zaal en heb continu oog voor jullie blikken en emoties. Daarnaast probeer ik continu op jullie familie en vrienden te letten om net even die ene traan of spontane lach te fotograferen. Oh ja … de kus en de ringen vergeet ik natuurlijk ook niet. 🙂

Het trouwfeest

Als het formele programma erop zit is het tijd voor de toast, het diner en het trouwfeest. Als jullie dit willen ga ik lekker mee in de feestvreugde en leg ik de uitgelaten stemming ook in de avond nog vast. Zo maken we samen echt een totaal reportage van jullie dag.

Willen jullie ook mijn trouwalbums zien? Laten we dan een afspraak maken

Stuur mij een appje en we maken een afspraak

Echte momenten

Echte en unieke momenten: dat maakt jullie dag speciaal. Ik kijk de hele dag om me heen en probeer juiste die kleine, unieke en spontane momentjes te ‘pakken’. Gewoon momenten zoals ze zijn, niet geposeerd. Momenten van jullie samen en van jullie vrienden en familie. Echte momenten die de verhalen van de dag vertellen.

Details

Naast de echte momenten let ik ook graag op details. Deze details vertellen vaak het verhaal van de dag. Het verhaal dat weer gaat leven zodra jullie het fotoboek weer eens open slaan.

Ja! Wij willen jou als onze fotograaf

Spreken mijn foto’s en werkwijze jullie aan? Check dan snel of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Ik zorg ervoor dat ik binnen 24 uur een reactie geef.