Bruid op schommel stania state

MIJN WERKWIJZE TIJDENS JULLIE HUWELIJK

Ik ben altijd opzoek naar unieke momenten en echte emoties tijdens jullie huwelijk. Dit resulteert uiteindelijk in een volledige bruidsreportage. Hoe ik dit bereik lezen jullie hier. Willen jullie eens kennismaken en mondeling meer te weten komen? Neem dan even contact met me op.

Mijn werkwijze

Voorbereiding

Ik vind een goede voorbereiding op jullie huwelijk erg belangrijk.

Het huwelijk

De grote dag is daar. Na de gedegen voorbereiding is het eindelijk zover: jullie huwelijksdag.

Na het huwelijk

Terwijl jullie nagenieten van jullie huwelijk, gaat mijn werk nog even verder. Ik start met de selectie en nabewerking van de foto's.

1

voorbereiding

Alles begint voor mij met een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie vertel ik jullie graag meer over mezelf en mijn werkwijze en laat ik jullie natuurlijk meer van mijn werk zien.
 
Ik beantwoord al jullie vragen en heb er ook veel voor jullie. Ik wil jullie graag leren kennen. Wie zijn jullie? Wat maakt jullie liefde voor elkaar zo mooi? enz. Ik vind het erg belangrijk dat er een klik is tussen ons en dat jullie een goed gevoel hebben bij mij als fotograaf.
 
Op basis van dit eerste gesprek maak ik een passende offerte voor jullie en gaan we (indien akkoord) de verdere voorbereiding doen. Ik wil (bijna) alles weten zodat ik mezelf goed voor kan bereiden en geen belangrijke momenten mis. Kort voor jullie bruiloft zullen we alles nogmaals uitgebreid bespreken.

het huwelijk

Bruidsfotografie¬†is voor mij het vastleggen van unieke momenten en emoties en deze in de trouwreportage te bundelen tot een verhaal van jullie grote dag. Het verhaal van jullie huwelijk samengevat in foto’s.¬†Zodat jullie¬†je dag kunnen herbeleven wanneer je dat wilt en herinneringen kunt ophalen.

De trouwreportage is voor iedere bruiloft uniek. Ik vind het belangrijk om een trouwreportage te maken die jullie dag zo echt mogelijk weergeeft. Ik werk dan ook ongedwongen en relaxed en probeer gedurende de dag zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. 

Natuurlijk zal ik jullie tijdens de fotoshoot wat dingetjes vragen en waar nodig de leiding nemen,¬†maar het gaat mij er vooral om dat jullie oog voor elkaar hebben. Kijken in de camera is dus een no go ūüėČ tenzij ik het vraag.¬†Het draait voor mij om jullie liefde voor elkaar en de emoties van jullie en je gasten. Om dit van dichtbij vast te mogen leggen is voor mij altijd weer een eer.
2
3

na het huwelijk

Na afloop van jullie huwelijk ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s. Binnen een aantal dagen (5) na jullie huwelijk wil ik een eerste preview van +/- 10 foto’s klaar hebben via de online fotogalerij. Mij streven is om de volledige selectie en nabewerking binnen 4 tot 6 weken helemaal klaar te hebben en aan te leveren op een USB stick en via de online galerij.

Hierna ga ik¬†– na jullie keuze uit de foto’s – aan de slag met het opmaken en bestellen van het luxe fotoalbum. De levertijd hiervan bedraagt ongeveer 6 tot 8 weken.

Hebben jullie nog nog extra vragen aan mij? Neem dan contact met mij op of kijk even tussen de eerder gestelde vragen.

JA! Jouw werkwijze spreekt ons aan

Wij willen daarom graag weten of je nog beschikbaar bent op onze trouwdag.