Bruidsmomenten.nl

Bruidsfotografie met een drone

Op zoek naar een unieke toevoeging aan jullie trouwreportage? Ontdek de magie van bruidsfotografie met een drone. Als ervaren bruidsfotograaf maak ik gebruik van mijn drone voor prachtige, unieke beelden die perfect aansluiten bij mijn stijl van bruidsfotografie.

Bruidsfotografie met een drone

Bruidsfotografie met een drone

Drone fotografie is ultieme aanvulling op mijn werk als bruidsfotograaf. Drone foto’s voegen een nieuwe dimensie toe aan de reportage van jullie trouwdag. Met behulp van mijn drone creëer ik prachtige, unieke beelden die naadloos passen bij mijn stijl van bruidsfotografie.

Van prachtige luchtfoto’s van de jullie trouwlocatie tot dynamische en creatieve shots van jullie zelf, met mijn drone, maak ik steeds weer speciale foto’s. 

Drone foto's van je bruiloft

Met mijn drone op zak (ja, hij is klein genoeg om ‘m in mijn jaszak te stoppen 😉) kan en mag ik bijna overal in Nederland vliegen en fotograferen. Ondanks het kleine formaat, maakt de drone prachtige foto’s is super hoge resolutie.

Je kunt zo ontzettend veel met deze drone. Ik ga dan ook graag samen met jullie als bruidspaar op avontuur om gave beelden te maken, tijdens de fotoshoot, van jullie trouwlocatie, of originele groepsfoto’s van jullie gasten.

Bruidspaar dansend drone, bruidsmomenten
Drone foto's op je bruiloft
Bruidspaar, bruidsmomenten, drone fotografie
Bruidspaar op brug vanuit de lucht

Ook drone foto's op jouw huwelijk?

Maak de foto reportage van jullie trouwdag uniek met drone foto's. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

De voordelen van drone foto's op jullie bruiloft

De foto reportage van jullie bruiloft wordt extra speciaal met foto’s vanuit de lucht. Foto’s gemaakt met mijn drone. Bijzondere foto’s, vanuit verschillende hoeken en hoogtes die hierdoor zorgen voor unieke perspectieven. Wat mogen jullie verwachten van drone fotografie tijdens jullie huwelijk.

Unieke perspectieven:
Dronefoto’s bieden prachtige en unieke perspectieven van jullie trouwlocatie en omgeving. Deze perspectieven zijn niet mogelijk vanaf de grond. Drone fotografie is daarom een fantastische aanvulling op de foto’s die ik maak vanaf de grond.  

Magische landschappen:
Vang de prachtige omgeving van jullie trouwlocatie of fotoshoot locatie in al zijn glorie, inclusief schilderachtige landschappen, groene velden, of zelfs een kustlijn bij zonsondergang. Jullie kiezen bewust voor jullie trouwlocatie vanwege de omgeving, het landschap of de herinnering die jullie hebben aan een bepaalde plek. Met de drone laat ik jullie deze omgeving nog mooier zien. 

Indrukwekkende groepsfoto’s:
Bijna moeiteloos maak ik creatieve groepsfoto’s van al jullie gasten vanuit de lucht. Spelen met zon en schaduw kan hierin een prachtige effect geven. Met mijn drone kan en mag ik bijna overal vliegen en de kwaliteit van de foto’s is erg hoog.

Compleet verhaal:
Een luchtfoto voegt een extra laag toe aan de foto reportage van jullie bruiloft. Hierdoor wordt het verhaal van jullie dag nog completer.

Moderne en trendy foto’s:
Mijn drone maakt mij nog creatiever tijdens de fotoshoot of op andere momenten van de dag. Dit zorgt voor eigentijdse Voeg een eigentijdse en moderne foto’s. 

Flexibel en professioneel

Met de nodige vergunningen en toestemmingen op zak, kan ik bijna overal vliegen en fotograferen, zowel buiten als binnen op ruime en mooie trouwlocaties.

Hoewel ik afhankelijk ben van het weer, zijn de meeste dagen geschikt voor dronefotografie. Zelfs een paar minuten droogte zijn genoeg om de drone snel de lucht in te sturen en prachtige opnames te maken.

Met de mogelijkheid om te vliegen bij windkracht 4/5, zorgt mijn drone ervoor dat jullie trouwdag ook bij winderig weer magische luchtopnames krijgt.