Bruidsmomenten.nl

Luxe Trouwalbums, een onmisbare herinnering

Jullie trouwalbum is een fysieke herinnering van jullie mooiste dag! Een herinnering waar je letterlijk naar terug kunt grijpen door het fotoalbum uit de kast te pakken en jullie trouwdag opnieuw te beleven. Luxe trouwalbum, een onmisbare herinnering.

Luxe trouwalbums, een onmisbare herinnering

Na jullie bruiloft ontvangen jullie altijd een luxe trouwalbum met daarin de mooiste foto’s van jullie trouwdag. Door jullie zelf geselecteerd. Jullie trouwalbum is een fysieke herinnering van jullie mooiste dag! Een herinnering waar je letterlijk naar terug kunt grijpen door het uit de kast te pakken en jullie trouwdag opnieuw te beleven.

Ook voor de generaties die nog komen is een trouwalbum fantastisch. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om foto’s terug te vinden van je ouders of grootouders?!

Professionele leveranciers

Voor de trouwalbums werk ik samen met prettige, betrouwbare en zeer professionele leveranciers. Jullie foto’s worden afgedrukt op vlakliggend, verdikt fotopapier van de hoogste kwaliteit. De afwerking is erg luxe en de kleurechtheid is erg groot.

De trouwalbums hebben een luxe en gewatteerde kaft en worden (indien gewenst) afgewerkt met embossing of lazer tekst. De materialen en kleuren van de kaft zijn oneindig. Hier mogen jullie je eigen keuzes in maken.

Kennismaken en trouwalbums kijken?

Ik laat jullie graag een aantal prachtige fotoalbums zien. Ervaar de luxe en helderheid van de afgedrukte foto's zelf. Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

Samen stellen we jullie trouwalbum samen

Samen stellen we jullie trouwalbum samen. Na mijn instructies en advies kiezen jullie de foto’s voor jullie fotoalbum. Dit doen jullie erg makkelijk via jullie eigen online gallery met al jullie bruidsfoto’s. Vertel het verhaal van jullie bruifoft op jullie manier.

Nadat jullie de selectie gemaakte hebben, ga ik aan de slag met de opmaak en vormgeving van jullie trouwalbum. De digitale proefdruk van jullie album ontvangen jullie hierna van mij. Hier mogen jullie natuurlijk nog wijzigingen in aanbrengen. Zijn jullie helemaal tevreden dan stuur ik het album op naar de drukker.

 

Het luxe uiterlijk van jullie album

Voor het uiterlijk van jullie luxe trouwalbum zijn de opties enorm en maken jullie je eigen keuzes. Heeft jullie bruiloft een bepaalde thema-kleur? Een kleur die steeds terugkomt. Of wil je de kleur van het pak van de bruidegom laten terugkomen? Het kan allemaal. Daarnaast hebben jullie de keuze uit een groot aantal verschillende materialen voor de kaft van jullie album. Leer, linnen of suede. Het zijn zo maar wat opties. Ook upgrades met bijvoorbeeld foto’s op de cover zijn mogelijk. 

Tijdens onze kennismaking en vooral de voorbereidingsgesprekken neem ik jullie mee, laat ik jullie alle opties zien en kunnen jullie rustig je keuze maken. Na jullie huwelijk nog iets wijzigen? Natuurlijk is dit ook mogelijk. Zolang het album nog niet naar de drukker verstuurd is, is dit gewoon mogelijk.

Samengevat

Hier nog even een overzicht van de albums die ik lever bij mijn reportages en extra opties.

Luxe trouwalbum

Al mijn trouwreportages lever ik met een prachtig, luxe fotoalbum.
 • Afmetingen: 25x25 cm
 • 24/28/36 pagina's *
 • Luxe gewatteerde kaft
 • Extra dikke pagina's
 • Vlakliggende pagina's
 • FUIJ fotopapier
 • Handgemaakt
 • Keuze uit veel luxe covers
Standaard

Extra opties

Jullie trouwalbum is compleet naar wens aan te passen.
 • Diverse afmetingen
 • Extra pagina's/spreads
 • Extra cover materialen
 • Embossing/lazer tekst
 • Foto covers
 • Overige luxe covers
 • Luxe bewaarboxen
 • Ouder albums

Ouder albums

Hoe leuk is het om ook jullie ouders (of getuigen) te verassen met fotoalbum van jullie huwelijk. Dit kan met de ouderalbums. Dit is een album met daarin de hoogtepunten van jullie dag. Het album is 20×20 groot en bevat 18 pagina’s.

Het is ook mogelijk om een kopie van jullie eigen album in 20×20 formaat te laten drukken.