Bruidsmomenten.nl

Bruidsfotograaf Chiel Hoekstra

Natuurlijk zijn de foto’s die ik van jullie huwelijk maak het belangrijkste, maar daarnaast is het voor jullie erg goed om te weten wie ik ben, wat ik doe en vooral waarom ik dit doe. Maak kennis met bruidsfotograaf Chiel Hoekstra.

Over bruidsfotograaf Chiel Hoekstra

Hoi! Ik ben Chiel Hoekstra en zelf in 2016 getrouwd met Charlotte. Samen met haar, mijn lieve kinderen Kirsten & Julien en onze duitse herder Caesar woon ik in Leeuwarden.
 
Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door fotografie en mooie foto’s. Vroeger, in het analoge tijdperk met fotorolletjes van 24 of 36 afdrukken (wat eigenlijk nooit genoeg was 😉) en al snel daarna met mijn eerste digitale compactcamera. Inmiddels heb ik een aantal camera’s versleten, een drone toegevoegd en duizenden foto’s gemaakt.
 
Naast fotografie stap ik graag op mijn racefiets of mountainbike, volg ik voetbalwedstrijden en klus ik graag in en om ons huis. Mijn (iets minder fanatieke) liefhebberij is om lekker en gezellig wat te eten of drinken met mijn vrouw of vrienden.

Waarom bruidsfotografie

Ze zeggen weleens, bloed stroomt waar het niet gaan kan. Na diverse omwegen ben ik op een serieuze manier weer bij mijn liefde voor fotografie terecht gekomen. Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en ben daarnaast vooral veel gaan fotograferen. Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.
 
Door de jaren heen heb ik veel verschillende vormen van fotografie gedaan en heb ik voor mezelf de conclusie kunnen trekken dat bruidsfotografie toch verreweg het leukste is. Momenten. emoties en sfeer vastleggen. Dat is waar ik naar streef als bruidsfotograaf.
 
De verschillende mensen, liefde, blijdschap, emoties maken het een prachtige setting voor mooie ongedwongen fotografie. Geen bruiloft is hetzelfde, wat het elke keer weer tot een fantastische uitdaging maakt om er een mooie reportage van te maken. Wil je weten hoe ik voor, tijdens en na jullie huwelijk te werk ga? Lees dan meer over mijn werkwijze.

Kennismaken?

Leg ik ook jouw bruiloft vast? Laten we kennismaken! Geheel vrijblijvend opzoek naar de klik.

Volg mij op social media:

Over mij

Achtergrond

Ik ben geboren en opgegroeid in en om het mooie Leeuwarden, waar ik nog steeds woon. Hier heb ik na de basisschool de Havo voltooid en daarna bedrijfskunde gestudeerd. Ik ben jaren werkzaam geweest in de werving & selectie wereld en de marketing. Totdat ik het (eindelijk) aangedurfd heb om van mijn hobby mijn beroep te maken en zelfstandig fotograaf te worden. Dit is nog steeds de beste keus die ik gemaakt heb. 😁 

privé

Zelf ben ik in 2016 getrouwd met Charlotte. Samen met haar ben ik in 2021 ouders geworden van Julien. Uit een eerdere relatie ben ik vader van Kirsten. In mijn vrije tijd maak ik natuurlijk ook graag foto’s. Daarnaast vind ik het leuk om in en om huis te klussen en stap ik graag op de racefiets of mountainbike. Verder houd ik van goede koffie, goede wijn en lekker eten.

Fotografie

Fotograaf zijn is het mooiste wat er is. Ik daag mezelf steeds uit om creatief te denken en bezig te zijn. Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Na het afronden van de opleiding aan het FotografieInstituut volg ik regelmatig workshops, trainingen en cursussen. Je bent nooit uitgeleerd als fotograaf. Naast bruidsfotograaf ben ik mede-eigenaar van Branding in beeld.

Bruidsmomenten.nl 9.7 uit 11 ervaringen

Genoeg over mij

Het is tijd om naar jullie te luisteren. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal. Wat maakt jullie liefde voor elkaar zo speciaal? En hoe gaat jullie grote dag eruit zien? Hebben jullie speciale wensen? Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en jullie verhaal te horen.