Zelfportret fotograaf

MAAK KENNIS MET DE FOTOGRAAF

Hoi! Ik ben Chiel Hoekstra en zelf in 2016 getrouwd met Charlotte. Samen met haar, mijn lieve kinderen Kirsten & Julien en onze beestenfamilie woon ik in Leeuwarden.
 
Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door fotografie en mooie foto’s. Vroeger, in het analoge tijdperk met fotorolletjes van 24 of 36 afdrukken (wat eigenlijk nooit genoeg was 😉) en al snel daarna met mijn eerste digitale compactcamera. Inmiddels heb ik een aantal camera’s versleten en duizenden foto’s gemaakt.
 
Naast fotografie stap ik graag (te weinig 😉) op mijn racefiets of mountainbike, volg ik voetbalwedstrijden en klus ik graag in en om ons huis. Mijn (iets minder fanatieke) liefhebberij is om lekker en gezellig wat te eten of drinken met mijn vrouw of vrienden.
Logo gediplomeerd fotograaf het fotografie instituut

Bruidsmomenten.nl 9.8 uit 7 ervaringen

WAAROM BRUIDSFOTOGRAFIE

Ze zeggen weleens, bloed stroomt waar het niet gaan kan. Na diverse omwegen ben ik op een serieuze manier weer bij mijn liefde voor fotografie terecht gekomen. Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en ben daarnaast vooral veel gaan fotograferen. Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.
 
Door de jaren heen heb ik veel verschillende vormen van fotografie gedaan en heb ik voor mezelf de conclusie kunnen trekken dat bruidsfotografie toch verreweg het leukste is. Momenten. emoties en sfeer vastleggen. Dat is waar ik naar streef als bruidsfotograaf.
 
De verschillende mensen, liefde, blijdschap, emoties maken het een prachtige setting voor mooie ongedwongen fotografie. Geen bruiloft is hetzelfde, wat het elke keer weer tot een fantastische uitdaging maakt om er een mooie reportage van te maken. Wil je weten hoe ik voor, tijdens en na jullie huwelijk te werk ga? Lees dan meer over mijn werkwijze.
Chiel Hoekstra aan het werk

Ja! Laten we eens koffie drinken en kennis maken

Spreken mijn foto’s en werkwijze jullie aan? Laten we eens een kop koffie drinken en kennis maken. Misschien is er wel een klik.