Bruidsmomenten.nl

Portfolio Bruidsfotografie

In dit portfolio bruidsfotografie vinden jullie veel foto’s die ik door de jaren heen heb gemaakt tijdens de vele bruiloften die ik heb mogen fotograferen. Kijk rustig rond. Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Check  jullie trouwdatum.

Jullie grote dag

Bruidsfotografie is voor mij het vastleggen van spontane momenten en emoties tijdens jullie huwelijk. Ik vertel jullie unieke verhaal door de kijker van mijn lens. In dit portfolio vinden jullie veel foto’s die ik door de jaren heen gemaakt heb. Het portfolio neemt jullie mee door de verschillende momenten tijdens een huwelijk. Allemaal belangrijke momenten om vast te leggen. 
 
De trouwreportage is voor iedere bruiloft uniek. Ik vind het belangrijk om een trouwreportage te maken die jullie dag zo echt mogelijk weergeeft. Ik werk dan ook ongedwongen en relaxed en probeer gedurende de dag zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Willen jullie meer weten over de inhoud van de trouwreportages in kosten? Kijk dan op de pagina met meer informatie
 

Ik wil het verhaal van jullie huwelijk door middel van foto’s vertellen. Zo echt mogelijk. Ongezien en soms zelfs vanuit de lucht. Niet teveel poseren, maar gewoon jezelf zijn. Van begin tot eind leg ik alles vast. In mijn portfolio bruidsfotografie neem ik je hieronder mee door een hele dag heen.

 
 

Getting ready & first look

Jullie dag begint vroeg. Kapper, make up, even een kopje koffie en de blik van je ouders bij het aantrekken van de jurk. Allemaal waardevolle momenten, unieke momenten die vastgelegd moeten worden.

De spanning is voelbaar, zowel bij jullie als bij de aanwezigen. Mijn dag begint meestal ook op dit moment. Even wat foto’s maken in en rondom jullie huis. Details, de jurk die klaar hangt of de ringen in het doosje. Ik let overal op en zorg er daarnaast voor dat je alvast kan wennen aan mijn aanwezigheid.

En dan komt het moment waarop jullie elkaar voor het eerst gaan zien. De first look. De wederzijdse blikken: fantastisch, maar vooral de eerste blik van de bruidegom: onbetaalbaar.

De fotoshoot

En dan is het tijd voor de echte fotoshoot of bruidsshoot. Zijn jullie niet dol op poseren? Helemaal goed, ik ga hier ook (bijna 😉) niet naar vragen.

Jullie moeten tijdens de shoot oog voor elkaar hebben. Vergeten dat ik er ben. Ik wil echte liefde en emoties vastleggen. Ik heb genoeg leuke ideeën en samen met jullie zorg ik voor een relaxte sfeer tijdens de shoot. Ik zorg voor spontane en echte foto’s. Foto’s die laten zien wie jullie zijn. 

Leuk om te vertellen. Vaak pak ik tijdens de fotoshoot ook even mijn drone tevoorschijn voor unieke foto’s.

De zekerheden van Bruidsmomenten

Gezamenlijke voorbereiding

Ik denk graag met jullie mee. Door mijn ervaring met eerdere bruiloften en mijn eigen huwelijk kan ik jullie altijd voorzien van tips en trucs. De voorbereiding op jullie grote dag doe ik uitgebreid en samen met jullie.

Alle foto's digitaal

Jullie krijgen alle bewerkte foto’s geleverd op een USB en in een online gallery. Zo hebben jullie de foto’s digitaal en kunnen jullie ze makkelijk delen met vrienden en familie of mooie afdrukken van laten maken.

Altijd met trouwalbum

Afgedrukte foto’s zijn altijd nog het moois. Ik zorg altijd voor een blijvend aandenken in de vorm van een luxe trouwalbum. Is het standaard album niet voldoende? Lees veel meer over de uitgebreide mogelijkheden van luxe trouwalbums.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je nog veel meer foto's zien? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

De trouwceremonie

De ceremonie is natuurlijk altijd het belangrijkste moment van de dag. Ik zorg ervoor dat ik zo min mogelijk ‘aanwezig‘ ben. Ik beweeg me geruisloos door de zaal  of buitenruimte en heb continu oog voor jullie blikken en emoties. Daarnaast probeer ik continu op jullie familie en vrienden te letten om net even die ene traan of spontane lach te fotograferen. Oh ja … de kus en de ringen vergeet ik natuurlijk ook niet. 😁

Jullie trouwfeest

Als het formele programma erop zit is het tijd voor de toast, het diner en het trouwfeest. Als jullie dit willen ga ik lekker mee in de feestvreugde en leg ik de uitgelaten stemming ook in de avond nog vast. Zo maken we samen echt een totaal reportage van jullie dag.

Echte momenten

Echte en unieke momenten: dat maakt jullie dag speciaal. Ik kijk de hele dag om me heen en probeer juiste die kleine, unieke en spontane momentjes te ‘pakken’. Gewoon momenten zoals ze zijn, niet geposeerd. Momenten van jullie samen en van jullie vrienden en familie. Echte momenten die de verhalen van de dag vertellen.

Details

Naast de echte momenten let ik ook graag op details. Deze details vertellen vaak het verhaal van de dag. Het verhaal dat weer gaat leven zodra jullie het fotoboek weer eens open slaan.

Beetje spelen

Als het een beetje kan pak ik graag af en toe mijn flitsers even uit mijn tas. Ik vind het fantastisch om even lekker creatief bezig te zijn met flitsers en kleurtjes. Een speciale foto tijdens het klaar maken of even een muur een anders uitlichten tijdens de fotoshoot. Een silhouette van jullie creëren en gebruik maken van mooie elementen op jullie trouwlocatie. Ik noem dit mijn speelkwartiertje 😉

Gemiddeld boeken bruidsparen 6 tot 12 maanden voorafgaand aan hun bruiloft.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Check mijn beschikbaarheid en neem vrijblijvend een optie.