Blog: Afdrukken van de mooiste foto’s

Jullie mooiste trouwfoto's afgedrukt

Voor veel foto’s die gemaakt zijn tijdens jullie huwelijk is het natuurlijk doodzonde om ze zomaar op de USB stick te laten staan. Ik lever daarom ook altijd om een luxe foto album in mijn bruidspakketten. Op deze manier kunnen jullie je dag later nog eens herbeleven onder het genot van aan drankje. Ook is het makkelijk om jullie mooiste foto’s op deze manier nog eens te laten zien aan familie of vrienden.

Maar hoe doen we dat? Een bruidsalbum maken...

We doen dit samen! Jullie kiezen zelf welke foto’s je in het album terug wilt zien. Ik maak vervolgens het album op. Na digitale goedkeuring bestel ik het album bij mijn gespecialiseerde leverancier. De albums hebben allemaal een persoonlijke omslag en een gewatteerde cover.  De foto’s worden afgedrukt op extra dik fotokarton. Meer informatie over de albums vind je hier.

Album cover • FE 0O5A3480 • Bruidsmomenten.nl
Album Bruidsmomenten

Wij willen graag een foto aan de wand, kan dit ook?

Naast de fotoalbums schreeuwen sommige foto’s erom op groot afgedrukt te worden voor bijvoorbeeld aan de muur. Ik kan dit voor jullie verzorgen, maar jullie kunnen dit op een later tijdstip natuurlijk ook zelf regelen.

Alle foto’s worden in hoge resolutie en kwaliteit op USB stick geleverd. Er is inmiddels een groot aantal verschillende afdrukmogelijkheden voor je prachtigste foto’s. Iedereen is wel bekend met de canvas afdrukken, maar wist je dat afdrukken ook mogelijk is op bijvoorbeeld glas of aluminium? Ook misstaan sommige foto’s niet in je tuin. Hiervoor zijn speciale doeken verkrijgbaar.

Willen jullie hier meer over weten? Neem dan even contact met mij op.

Mijn topper ...

Mijn favoriete manier van afdrukken is de zogenaamde ‘gallery print’. Hierbij wordt de foto haarscherp afgedrukt en direct achter een plaat van acrylglas op en een zogenaamde alu-dibon-plaat bevestigd. De combinatie van glas en de haarscherpe afdruk maken dat je foto echt tot zijn ultieme recht komt. De afdrukken zijn daarnaast makkelijk en op verschillende manier op te hangen en in verschillende formaten verkrijgbaar.

Afdruk van foto

Ook leuk om te lezen:

Gemiddeld boeken bruidsparen 6 tot 12 maanden voorafgaand aan hun bruiloft.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Check mijn beschikbaarheid en neem vrijblijvend een optie.