Bruidsreportage: Dewi & Bas – Bilthoven

Trouwen in Bilthoven: de bruiloft van Bas & Dewi.

Stralend zomerweer. Dat was het op de dag dat Dewi & Bas trouwden in Bilthoven. Prachtige en lieve gasten en een stralend bruidspaar maakten het plaatje compleet op deze dag. 
 
De dag begon voor mij vroeg, vooral omdat ik voordat ik eerst nog even wilde rondlopen in het Van Boetzelaerpark in De Bilt. Dewi & Bas wilden in dit prachtige park graag de fotoshoot doen en ik vind het belangrijk om vooraf al even te kijken naar mooie plekjes en het licht. Het was een goede keus om voor de fotoshoot uit te wijken naar het park. De koelte onder de bomen was op deze warme dag heel fijn.
Bruidspaar op bruggetje

Trouwreportage: Dewi & Bas in Bilthoven

Hierna door naar Bilthoven. Mijn dag begon bij Bas en hun zoon Boris om een aantal foto’s te maken. Gezellig want een groot deel van de familie was hier ook aanwezig. 
 
Na de voorbereidingsfoto’s van de bruidegom was het voor mij tijd om naar de de bruid te vertrekken. Dewi zat samen met haar ouders thuis. Ze werd opgemaakt en haar haar werd gedaan. De trotse ouders van Dewi keken toe en zagen dat het goed was.
 
Het prachtige weer, de lokatie en het bruidspaar zorgden vervolgens voor een relaxte en leuke fotoshoot. Maar hoe mooi het bruidspaar er ook uit zag, er was maar één iemand die echt de show stal en dat was hun drie jarige zoon Boris.
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-2
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-9
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-10
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-5
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-8
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-6

De Ceremonie in gemeente De Bilt

Na de fotoshoot in het Van Boetzelaerpark in Bilthoven kozen Dewi & Bas ervoor om even een uurtje rust te nemen voor de ceremonie in het gemeentehuis van Bilthoven gepland stond. Voor mij even een momentje om iets te eten en alvast een kijkje te nemen in de prachtige klassieke bruidszaal van Bilthoven.
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-11
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-12
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-14
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-13
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-15
Dewi & Bas, Bruidsmomenten-16

Ook leuk om te lezen:

Gemiddeld boeken bruidsparen 6 tot 12 maanden voorafgaand aan hun bruiloft.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Check mijn beschikbaarheid en neem vrijblijvend een optie.

2024 is bijna volgeboekt

Het trouwseizoen is (over het algemeen) beperkt tot de populaire maanden. Mijn agenda van 2024 is voor 90% gereserveerd en ook voor 2025 staat er al een groot aantal boekingen.

Zoek je nog een een fotograaf? Vraag naar mijn beschikbaarheid op jullie trouwdag

Tijdloze foto's van jullie bruiloft

Check beschikbaarheid