Blog: Bruidsmomenten op trouwbeurs Trouwen in Stijl 2022

Trouwen in stijl 2022, wij waren erbij.

Op 9 oktober jl. was Bruidsmomenten aanwezig op dé trouwbeurs van Friesland Trouwen in Stijl 2022. Wat een leuke dag heb ik samen met mijn vrouw Charlotte en de overige standhouders we gehad!

Onze stand

Onze dag begon voor mooi op tijd met het opbouwen van onze Bruidsmomenten stand. Voor de aankleding hadden aantal van onze trouwalbums meegebracht. Maar ook een tv zodat we zo veel mogelijk foto’s van diverse bruiloften konden laten zien. Daarnaast hadden we alles mee wat jullie als bruidspaar van mij krijgen na jullie grote dag. Niet alleen het album, maar ook een luxe kistje met usb-stick met alle foto’s van jullie dag.

Tot slot hadden we een deel van ons apparatuur mee, een camera en flitsers en mijn drone. Dit zorgde ervoor dat ik de modeshow ook nog even heb kunnen vastelleg.

De drone

De drone was wel echt dé eye catcher die dag! Veel bruidsparen vinden de drone een enorme toevoeging voor hun huwelijksdag. Dit bleek tijdens de gesprekken. Dat is natuurlijk iets wat wij stiekem al wisten, daarom heb ik ‘m ook aangeschaft ;).
 
Met de drone kan ik fantastische foto’s maken van jullie en van de omgeving waarin jullie trouwen. Een ander perspectief zorgt snel voor hele andere foto’s. Zo heb ik bij recente bruiloften al heel gave foto’s kunnen maken in o.a. de Bakkeveense duinen en langs de Maas.
 
Tijdens de bruiloft spraken we een echtpaar wat aankomt per boot. Super gaaf om dit ook met de drone vast te leggen.

Wat er verder gebeurde op Trouwen in Stijl 2022

Wat er verder gebeurde op de beurs was ook zeker de moeite waard om voor langs te komen.
 
De beurs was een ontzettend leuk opgezet event. Er waren niet alleen stands zoals de onze. Door de organisatoren van de beurs was er ook een modeshow georganiseerd. De prachtigste pakken en jurken van The One Bridal uit Leeuwarden. Dit was niet zo maar een show, maar echt een show dat het hele verhaal van de bruiloft vertelt. Deze modeshow moest natuurlijk ook even vastgelegd worden.
 
Tijdens de show werden niet alleen prachtige bruidskleding geshowd, maar zoals gezegd werd er ook het verhaal verteld van de eerste ontmoeting, naar de eerste date. Een date die overging van een verloving in de daadwerkelijke bruiloft met alles wat daar bij kwam kijken.
 
Het verhaal werd verteld door Babs Marjan Groot en zij werd middels zang weer aangevuld door Mariska Oostijen van MusicaRosa. Dit was echt zo’n show waar je bij had moeten zijn. Met woorden is bijna niet te omschrijven hoe mooi het was. Gelukkig hebben we altijd nog de foto’s ;).

Trouwseizoen 2023

Tijdens de beurs konden we duidelijk merken dat het bruidsseizoen voor 2023 al druk wordt voorbereid. Bij verschillende leveranciers begint de agenda al mooi vol te lopen. Zo ook de agenda van Bruidsmomenten. Geen zorgen, ook voor jullie is er vast nog wel ruimte, check gelijk hier mijn beschikbaarheid en leg jullie datum vast! Dan kom ik bij jullie langs om jullie grote dag door te nemen en te kijken welke bruidsmomenten we voor jullie ga fotograferen. Ik heb onwijs veel zin in het komende seizoen.

P.s. nog opzoek naar een jurk? Kijk eens hier.

Ook leuk om te lezen:

Gemiddeld boeken bruidsparen 6 tot 12 maanden voorafgaand aan hun bruiloft.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Check mijn beschikbaarheid en neem vrijblijvend een optie.

Check beschikbaarheid