Bruidsreportage: Ingrid & Marc – Tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern: de droomlocatie van Ingrid en Marc

Op een mooi nazomerdag in september gaven Ingrid en Marc elkaar het ja-woord in de prachtige setting van De Tuinen van Appeltern. Als trouwfotograaf mocht ik getuige zijn van hun liefde en geluk en mocht ik dit vastleggen. De Tuinen van Appeltern is een prachtig park in de omgeving van Nijmegen. Het biedt een oase van rust en groen. Als officiële trouwlocatie biedt het diverse sfeervolle plekjes om te trouwen. Op de trouwdag van Ingrid en Marc was het weliswaar bewolkt, maar regen hebben we niet gezien en de temperatuur was heerlijk, dus de ceremonie vond buiten plaats. 

Maar eerste even terug naar de start van de dag. Deze begon vlak over de grens in Brabant waar ik al voor 8:00 uur de eerste foto’s van het paard van Ingrid, voor hun huis,  heb gemaakt, en ik daarna warm werd verwelkomt met een kopje koffie. Ingrid werd op dat moment in het bijzijn van haar moeder klaar gemaakt voor haar grote dag.

Jurk aan doen, bruidsmomenten
Peuter en moeder, bruidsfotografie

Trouwen in de tuinen van appeltern

De ceremonie vond plaats in de buitenlucht, op een pleintje omringd door bloemen, planten en wuivende bomen. Ingrid & Marc kwamen aan met de paardenkoets en liepen daarna door de haag van gasten en zeepbellen richting het altaar. De emoties waren zichtbaar op hun gezichten toen ze elkaar het ja-woord gaven en hun eerste kus als man en vrouw deelden.

Na de ceremonie genoten de gasten van een heerlijke receptie op het terras, terwijl Ingrid en Marc genoten van een fotoshoot in de prachtige tuinen. De Tuinen van Appeltern boden een oase van rust en groen, met diverse sfeervolle plekjes voor unieke foto’s. Ook mijn drone kwam weer uit de tas voor plaatjes uit de lucht. Van romantische portretten in de rozentuin tot spontane foto’s met familie en vrienden op het terras, we hebben alle momenten van hun dag perfect vastgelegd.

Verliefde blik bruidegom
Trouwen in de tuinen van appeltern

De Tuinen van Appeltern: De perfecte locatie voor een droombruiloft

De Tuinen van Appeltern is een droomlocatie voor bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke trouwdag. De prachtige tuinen, de sfeervolle accommodaties en het behulpzame team zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Ik ben dankbaar dat ik Ingrid en Marc op hun trouwdag mocht fotograferen en dat ik hun liefde en geluk in beeld heb kunnen brengen. De Tuinen van Appeltern vormden een prachtige backdrop voor hun droombruiloft. Ik ben er zeker van dat ze nog lang met plezier zullen terugdenken aan deze bijzondere dag.

Lachend bruidspaar, fotograaf bruidsmomenten
Ring omdoen, ceremonie
Taart bruidsmomenten
Opa en Bruid, bruidsmomenten
Opa en Bruid, bruidsmomenten-2
Fotoshoot met drone, bruidsmomenten
Trouwen in de tuinen van appeltern fotoshoot
Bruidspaar Appeltern lucht
Dansend bruidspaar

Ook leuk om te lezen:

Gemiddeld boeken bruidsparen 6 tot 12 maanden voorafgaand aan hun bruiloft.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Check mijn beschikbaarheid en neem vrijblijvend een optie.

Check beschikbaarheid