Bruidsmomenten.nl

Blogs & Tips voor jullie huwelijk

Regelmatig schrijf ik een blog met daarin tips, trucs en leuke weetjes. Hier vind je mijn blogs & tips voor jullie huwelijk. Ook lees en bekijk je hier diverse trouwreportages met daarin natuurlijk de mooiste foto’s van die dag.

Laat je inspireren. Tips, blogs en trouwreportages

Nieuwsgierig naar tips, trucs en leuke weetjes voor jullie huwelijk? Zoek niet verder! Hieronder vind je blogs, speciaal samengesteld om jullie tijdens de trouwvoorbereiding te begeleiden of te inspireren. 

Maar dat is niet alles! Naast waardevolle tips en trucs, kun je hier ook genieten van diverse trouwreportages. Blader door prachtige foto’s en laat je inspireren door de liefdevolle momenten vastgelegd op de mooiste dag van stellen zoals jullie. Het is een ware schatkamer van herinneringen en ideeën, klaar om jullie eigen huwelijksdromen tot leven te brengen.

Dus, of je nu midden in de voorbereidingen zit of gewoon graag wegdroomt bij mooie verhalen en beelden, deze pagina is jouw one-stop-shop voor alles wat met trouwen te maken heeft. Neem een kijkje, laat je inspireren en bereid je voor op de mooiste dag van je leven!

Gelukkig heb ik zeebenen
Bruidsreportages

Bruidsreportage: Annet & Remko – Leeuwarden

Ik hou van de zee, kom graag op Terschelling en ik heb in het verleden ook nog eens een blauwe maandag zeilles gehad. Ik vond het dan ook een fantastisch vooruitzicht om de fotoshoot van het huwelijk van Annet en Remko op en rondom hun zeilboot te doen. Als echte zeilliefhebbers wilden zij hun hobby een prominente rol laten spelen tijdens hun huwelijk en de fotoshoot. Gaaf! Let’s go!

Lees verder »
Fotoshoot bruidsfotograaf leeuwarden
Bruidsreportages

Bruidsreportage: Melissa & Arjen – Leeuwarden

Melissa & Arjen. Wat een prachtig en verliefd stel. Hun huwelijk stond gepland voor begin juni, echter gooide de corona crisis roet in het eten. Waar het op de oorspronkelijke datum regende was het nu warm. Erg warm. Maar dat mocht de pret niet drukken en zeker de verliefdheid niet 😊 . Zelden heb ik de hele dag zo’n stralend stel voor mijn lens gehad.

Lees verder »
Afdrukken van foto's bruidsmomenten
Blogs

Blog: Afdrukken van de mooiste foto’s

Voor veel foto’s die gemaakt zijn tijdens jullie huwelijk is het natuurlijk doodzonde om ze zomaar op de USB stick te laten staan. Ik lever daarom ook altijd om een luxe foto album in mijn bruidspakketten. Op deze manier kunnen jullie je dag later nog eens herbeleven onder het genot van aan drankje.

Lees verder »
Over Chiel Bruidsmomenten
Blogs

Blog: Help! Hoe kies ik een fotograaf?

Zo… wat een keuzes moet je maken in de aanloop naar jullie huwelijk. Je wilt dat alles goed verloopt en vooral dat jullie grote dag mooi wordt vastgelegd door een bruidsfotograaf. Ik geef jullie een aantal punten waarmee je rekening kunt houden bij de keus voor een fotograaf.

Lees verder »