Bruidsreportage: Melissa & Arjen – Leeuwarden

Bruidsreportage Melissa & Arjen: Liefde in Leeuwarden vastgelegd door Chiel Hoekstra

Een sprookjesachtige trouwdag in tijden van corona: Melissa & Arjen gaven elkaar het ja-woord in Leeuwarden, met mij als getuige van hun liefde.

De zon scheen fel op de trouwdag van Melissa & Arjen, een prachtige en verliefde koppel uit Leeuwarden. Oorspronkelijk gepland voor begin juni, gooide de coronacrisis roet in het eten. Maar waar het op de originele datum regende, was het nu warm – erg warm! Maar dat mocht de pret niet drukken, en zeker de liefde niet. De hele dag straalde het bruidspaar van geluk, en dat geluk vastleggen was voor mij als trouwfotograaf een waar genoegen.

First look bruid, Leeuwarden
First look bruidegom, Leeuwarden

Een idyllische fotoshoot in Stania State

De dag begon voor mij bij het ouderlijk huis van de bruid. Terwijl de familie zich rustig voorbereidde, werd Melissa in haar prachtige jurk geholpen en professioneel opgemaakt. De spanning steeg toen het wachten begon op de bruidegom. En wat voor een ontroerend moment was hun eerste blik! De emoties waren voelbaar en ik kon dit prachtige moment vastleggen op camera.

Voor de bruidsreportage koos het paar voor de idyllische, rustieke en verkoelende omgeving van Stania State in Oenkerk, vlakbij Leeuwarden. De prachtige waterpartijen, de statige bomen en het schitterende landgoed vormden een perfect decor voor hun liefdesfoto’s. Het bruidspaar genoot zichtbaar van elkaars gezelschap en ik kon hun ontspannenheid en pure geluk vastleggen.

Fotoshoot bruidsfotograaf bruidsmomenten
Fotoshoot trouwfotograaf leeuwarden
Fotoshoot bruidsfotograaf leeuwarden
Fotoshoot bruidsfotograaf bruidsmomenten-2
Geloftes uitspreken trouwfotograaf
Geloftes uitspreken trouwfotograaf-2
Trouwreportage fotograaf leeuwarden
Trouwreportage fotograaf leeuwarden-2

Een unieke ceremonie in het Stadhouderlijk Hof

Terwijl ik met het bruidspaar in Stania State was, verzamelden familie en vrienden zich in de prachtige binnentuin van het Stadhouderlijk Hof in het hartje van Leeuwarden. Een unieke locatie voor een onvergetelijke ceremonie. De ceremonie was gevuld met emotie, humor en liefde, en ik kon alle belangrijke momenten vastleggen van deze speciale dag.

Na de ceremonie volgde een feestelijke receptie in de binnentuin, waarna het bruidspaar en hun gasten genoten van een heerlijk diner. 

Het was een eer om de trouwdag van Melissa & Arjen vast te leggen. Het was een dag vol liefde, geluk en emotie, en ik ben blij dat ik deze momenten voor hen heb kunnen vereeuwigen.

Bruidspaar in Leeuwarden
Ceremonie, trouwfotograaf bruidsmomenten
Akte wordt ondertekend, bruidsmomenten
De kus, trouwfotograaf bruidsmomenten
Bruidspaar spreekt gasten toe, bruidsmomenten
Bruidspaar Fletcher Leeuwarden, bruidsmomenten
Groepsfoto bruidsmomenten
Groepsfoto met bruidegom, bruidsmomenten
Bruidspaar, bruidsmomenten
Toast bruiloft, bruidsmomenten
Getrouwd, bruidsmomenten

Ook leuk om te lezen:

Gemiddeld boeken bruidsparen 6 tot 12 maanden voorafgaand aan hun bruiloft.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Check mijn beschikbaarheid en neem vrijblijvend een optie.

2024 is bijna volgeboekt

Het trouwseizoen is (over het algemeen) beperkt tot de populaire maanden. Mijn agenda van 2024 is voor 90% gereserveerd en ook voor 2025 staat er al een groot aantal boekingen.

Zoek je nog een een fotograaf? Vraag naar mijn beschikbaarheid op jullie trouwdag

Tijdloze foto's van jullie bruiloft

Check beschikbaarheid