Bruidsreportage: Melissa & Arjen - Leeuwarden e.o.

Chiel Hoekstra
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Melissa & Arjen. Wat een prachtig en verliefd stel. Hun huwelijk stond gepland voor begin juni, echter gooide de corona crisis roet in het eten. Waar het op de oorspronkelijke datum regende was het nu warm. Erg warm. Maar dat mocht de pret niet drukken en zeker de verliefdheid niet 😊 . Zelden heb ik de hele dag zo’n stralend stel voor mijn lens gehad. 

De schaduw van Stania State

De dag begon voor mij bij het ouderlijk huis van de bruid. Terwijl de familie van de bruid zich rustig aan het voorbereiden was, werd Melissa zelf in haar jurk geholpen en werd ze prachtig opgemaakt. 
 
En toen was het wachten! Wachten op de bruidegom, wachten op de eerste blik, en wat voor één 😍 PRACHTIG.
 
Voor de bruidshoot hebben we vervolgens de prachtige, rustige en iets verkoelende omgeving van Stania State in Oenkerk (vlakbij Leeuwarden) opgezocht. Het bruidspaar koos ervoor om daar ook de emotionele geloftes naar elkaar uit te spreken. 

Terug naar Leeuwarden

Terwijl wij mooie foto’s aan het maken waren in Stania State hadden familie en vrienden zich verzameld in de binnentuin van het Stadhouderlijk Hof in hartje centrum Leeuwarden. Wat een unieke en mooie omgeving voor de ceremonie. 
 
 

Misschien vind je dit ook leuk:

Check beschikbaarheid