Bruidsmomenten.nl

Blogs & Tips voor jullie huwelijk

Regelmatig schrijf ik een blog met daarin tips, trucs en leuke weetjes. Hier vind je mijn blogs & tips voor jullie huwelijk. Ook lees en bekijk je hier diverse trouwreportages met daarin natuurlijk de mooiste foto’s van die dag.

Laat je inspireren. Tips, blogs en trouwreportages

Nieuwsgierig naar tips, trucs en leuke weetjes voor jullie huwelijk? Zoek niet verder! Hieronder vind je blogs, speciaal samengesteld om jullie tijdens de trouwvoorbereiding te begeleiden of te inspireren. 

Maar dat is niet alles! Naast waardevolle tips en trucs, kun je hier ook genieten van diverse trouwreportages. Blader door prachtige foto’s en laat je inspireren door de liefdevolle momenten vastgelegd op de mooiste dag van stellen zoals jullie. Het is een ware schatkamer van herinneringen en ideeën, klaar om jullie eigen huwelijksdromen tot leven te brengen.

Dus, of je nu midden in de voorbereidingen zit of gewoon graag wegdroomt bij mooie verhalen en beelden, deze pagina is jouw one-stop-shop voor alles wat met trouwen te maken heeft. Neem een kijkje, laat je inspireren en bereid je voor op de mooiste dag van je leven!

Zonsondergang door sluier heen
Blogs

Blog: Mijn tips voor jullie bruiloft

Iedere trouwdag is anders. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Echter, een aantal zaken komt wel vaak terug. En daaruit heb ik een aantal tips voor jullie samengesteld. Deze tips zijn deels gebaseerd op mijn werk als fotograaf, maar veel meer nog op het feit dat ikzelf ‘ervaringsdeskundige’ ben ;-). In 2016 ben ik namelijk zelf getrouwd 🙂

Lees verder »
Bas en dewi in de zon
Bruidsreportages

Bruidsreportage: Dewi & Bas – Bilthoven

Stralend zomerweer. Dat was het op de dag dat Dewi & Bas trouwen in Bilthoven. Stralende gasten en een stralend bruidspaar maakten het plaatje compleet op deze dag. De dag begon voor mij vroeg. Voordat ik op de afgesproken plaats moest zijn wilde ik eerste nog even rondlopen in het Van Boetzelaerpark in De Bilt.

Lees verder »
Bruidspaar in heide
Bruidsreportages

Bruidsreportage: Audrey & Robin – Terschelling

Audrey en Robin, al 25 jaar samen en dus een mooi moment om in het huwelijksbootje te stappen, letterlijk! Het huwelijk vond plaats op hun geliefde Terschelling en dus stapte ik ’s ochtends op de boot naar Terschelling voor het maken van een fotoreportage van hun huwelijk op dit prachtige eiland.

Lees verder »