Kussend bruidspaar zwart wit foto

BLOGS & TROUWREPORTAGES

Regelmatig probeer ik een blogs te schrijven met daarin tips, trucs en leuke weetjes. Je vindt ze hier. Door het lezen van de blogs krijg je een beeld van mij en van mijn werkwijze. Daarnaast plaats ik hier af en toe een van mijn trouwreportages met daarin natuurlijk de mooiste foto’s van die dag. Wil je naar aanleiding van de blogs contact met mij opnemen? Dat kan altijd via de contact pagina.
Afdruk van foto
Blogs

Blog: Afdrukken van de mooiste foto’s

Voor veel foto’s die gemaakt zijn tijdens jullie huwelijk is het natuurlijk doodzonde om ze zomaar op de USB stick te laten staan. Ik lever daarom ook altijd om een luxe foto album in mijn bruidspakketten. Op deze manier kunnen jullie je dag later nog eens herbeleven onder het genot van aan drankje. Ook is het makkelijk om jullie mooiste foto’s op deze manier nog eens te laten zien aan familie of vrienden.

Lees verder »
Chiel Hoekstra in actie
Blogs

Blog: Help! Hoe kies ik een fotograaf?

Zo… wat een keuzes moet je maken in de aanloop naar jullie huwelijk. Je wilt dat alles goed verloopt en vooral dat jullie grote dag mooi wordt vastgelegd door een bruidsfotograaf. Ik geef jullie een aantal punten waarmee je rekening kunt houden bij de keus voor een fotograaf.

Lees verder »
Zonsondergang door sluier heen
Blogs

Blog: Mijn tips voor jullie bruiloft

Iedere trouwdag is anders. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Echter, een aantal zaken komt wel vaak terug. En daaruit heb ik een aantal tips voor jullie samengesteld. Deze tips zijn deels gebaseerd op mijn werk als fotograaf, maar veel meer nog op het feit dat ikzelf ‘ervaringsdeskundige’ ben ;-). In 2016 ben ik namelijk zelf getrouwd 🙂

Lees verder »
Bruidspaar kijkt elkaar aan onder de bomen met zon
Bruidsreportages

Bruidsreportage: Dewi & Bas – Bilthoven

Stralend zomerweer. Dat was het op de dag dat Dewi & Bas trouwen in Bilthoven. Stralende gasten en een stralend bruidspaar maakten het plaatje compleet op deze dag. De dag begon voor mij vroeg. Voordat ik op de afgesproken plaats moest zijn wilde ik eerste nog even rondlopen in het Van Boetzelaerpark in De Bilt.

Lees verder »
Bruidspaar in heide
Bruidsreportages

Bruidsreportage: Audrey & Robin – Terschelling

Audrey en Robin, al 25 jaar samen en dus een mooi moment om in het huwelijksbootje te stappen, letterlijk! Het huwelijk vond plaats op hun geliefde Terschelling en dus stapte ik ’s ochtends op de boot naar Terschelling voor het maken van een fotoreportage van hun huwelijk op dit prachtige eiland.

Lees verder »